Fjalë kyçe: Guardiola

Kalitje / Nga 27-shi -

Simeone mbërrin në Milano

Një tjetër shuplakë për “tika-taka”, ndërsa Bajerni i Guardiolës ishte i mallkuar nga spanjolët. Pas Realit dhe Barcelonës eleminohet edhe nga Atletiko Atletiko e Madrid arrin e para në Milano…