Fjalë kyçe: gjykata e lezhes

Telegrama / Nga Ejona -

Tiranë, arrestohet avokati Preng Lleshaj

Policia ka arrestuar avokatin Preng Lleshaj i cili akuzohet për ushtrim dhe ndikim të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike. Prokuroria e rrethit gjyqësor Lezhë kishte dërguar urdhërekzekutim e…