Fjalë kyçe: Gjykata e Larte

Mejtime / Nga Media -

Dënimi ishte caktuar para gjyqit; kush rebeloi?

Nga Frrok Çupi Pse po “ekzekutohen” pasi gjyqi i shpalli të pafajshëm kryetarin e Gjykatës së Lartë Zaganjori, dhe kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Dedja? Komanda e Ndërkombëtarëve ka kërkuar dënimin…

Rrokull botës / Nga Klodiana -

Spanja kërkon arrestimin e Puigdemont

Prokurorët spanjollë i kërkuan një gjykatësi që të nxjerrë një mandat arresti për ish-liderin katalanas Carles Puigdemont dhe katër prej ish-ministrave të tij që nuk u paraqitën për të dëshmuar…