Fjalë kyçe: gjumë

Foto dite / Nga Klodiana -

Një sy gjumë në Tiranën plot diell

Dielli është treguar përherë bujar me Tiranën, por kryeqytetasit ia dinë më tepër vlerën pas disa ditëve me dëborë e shi. Një fillim pranvere paksa dimëror ka bërë që njerëzit të…

Floktore / Nga Ejona -

Si të parandalosh dhe mposhtësh lodhjen

Të lodhur dhe në pamundësi për të marrë veten? Nuk është gjithmonë faji i stresit. Ja disa këshilla që fillojnë me veshjet, ushqimin dhe lëvizjen. Tashmë mund të dorëzohemi: gjumi…