Fjalë kyçe: gjuha shqipe

Rrokull Shqipërisë / Nga Skenderi -

Gruevski flet shqip (film)

Lideri i VMRO-së Nikolla Gruevski dikur nuk shfaqej nacionalist dhe antishqiptar i përbetuar, njofton agjencia e lajmeve INA. Madje në manifestim ai kishte marr guximin të flasë edhe në gjuhë…