Fjalë kyçe: Gjin Bue Shpata

OpEd / Nga admin -

Post Kreta si verifikim…

Replikë me profesorin e grekshes dhe pinjollin e ekstremizmit fqinj në Shqipëri. Nga Arben Llalla Si përherë Panajot Barka qëndron pas dere tek zyra e informacionit dhe propagandës së Greqisë,…

OpEd / Nga 27.al -

Nga shqiptar i Çamërisë tek çami i pabesë

Nga Arben Llalla Çfarë ndodhi me shqiptarët e Çamërisë që erdhën refugjatë politikë në Shqipëri pas tragjedisë që ndodhi më 1944-’45, kur ushtria EDES e udhëhequr nga Napoleon Zerva kryen…