Fjalë kyçe: gjergj fishta

Mejtime / Nga Media -

Lufta 183 ditore e Shkodrës!

Nga Indrit Vokshi Kombet frymëzohen tek lufta. Sepse vdekja në betejë është shkalla më e lartë e sakrificës për njerëzit e tu dhe nderin e tyne, për tokën dhe lirinë,…