Fjalë kyçe: gigi hadid

Floktore / Nga Klodiana -

Gigi Hadid sjell tendencat dimërore

Gigi Hadid, ka preferuar të veshë në një ditë të ftohtë geta të zeza të trasha, komioshe poshtë gjurit, pulovër e trashë dhe atlete, ku termometri shënon disa gradë minus…

Floktore / Nga Klodiana -

Krishtlindje si të Gigi-t (foto)

Më herët këtë javë Gigi na tregoi aftësitë e saj në boks, në fotot për kalendarin “Love”. Por vazhdon të mbajë veshjen e saj sportive dhe për festimet e pushimeve…