Fjalë kyçe: gent cakaj

Mejtime / Nga Media -

Vetëposhtërimi quhet Gent Cakaj!

Nga Indrit Vokshi Në historinë e diplomacisë prej qindra vitesh ministrat e jashtëm të shteteve zgjidheshin njerëz me kulturë të gjerë të cilët dinin edhe nga 4-5 gjuhë të huaja,…

OpEd / Nga Media -

Një kosovar i sulmuar nga dy shtetet

Nga Frrok Çupi Mund të ishte një sllav i admiruar në dy shtetet; dhe ka qenë. Edhe kjo është pasqyrë e Internacionalizmit. Marshalli Josif Broz Tito ishte “shpëtimi” e udhëheqjes…