Fjalë kyçe: genocidi

Hijet e Shqipërisë / Nga Media -

Kështjella e Pargës në Çamëri

Përgjatë genocidit të Napoleon Zervës, në këtë kështjellë  janë vrarë e prerë afro 50 gra e fëmijë të popullsisë shqiptare të Çamërisë. Parga është një qytet në krahinën e Çamërisë,…

Mejtime / Nga 27.al -

21 korriku kaloi, grekët qepën gojën

Nga Arben Llalla Ju kujtohet kjo fotografi? U çorrën grekët me britma, me deklarata se do bënin namin, do çonin në gjyq të UEFA-s çështjen dhe do dënonin ashpër Shqipërinë….

OpEd / Nga Media -

E donim Shqipërinë, ndaj na përzunë

Nga Shpëtim Idrizi Sarandë, 24 qershor 2016 Të dashur motra e vëllezër, e mbyllëm dhe për këtë vit marshimin fizik për në varrezat monumentale të Kllogjerit. U përpoqëm të përmbushnim…