Fjalë kyçe: gegnisht

OpEd / Nga 27.al -

Përdorja e Amerikës

Nga Frrok Çupi Teksa po shkruaja titullin e shkrimit, u ndodha mes dy varianteve të fjalës:  “përdorje” dhe “përdorim”. Zgjodha “përdorje”, jo thjesht pse ky është varianti dialektor gegnisht, por…