Fjalë kyçe: gazetare

Mejtime / Nga Media -

Kur etika shkon për l…

Nga Mira Kazhani Të enjten e shkuar në “Opinion”, analisti Mustafa Nano humbi durimin dhe iu kthye juristit të PD-së, Gazment Bardhit, me një fjalor aspak normal: “Kërriç, vila e…