Fjalë kyçe: gastronomi

Floktore / Nga admin -

Ambasadorët e Çështjes Çame

Nga Laert Mezani Pavarësisht formës dhe mënyrës, gjithsecili, kontribuon që çdo patrioti, shqiptari të Çamërisë ose jo, t’u përcillet zëri se çfarë Partia Drejtësi Integrim dhe Unitet ka për vizion….