Fjalë kyçe: Frrok Çupi

Mejtime / Nga 27.al -

I kujt është Balili?

Nga Frrok Çupi/ Ditën më të keqe Klement Balilit nuk i doli ‘mik’ asnjë mik. Klementi nuk ishte pa miq, madje ishte ‘miku më i mirë’ i qindra miqve që…

OpEd / Nga Media -

Shtëpia e politikës

Nga Frrok Çupi Shtëpitë e banorëve të ‘shënjuar’ për t’u shembur në zonën e ‘Unazës së Re’ në Tiranë, nuk janë shtëpi të atyre banorëve që i banojnë. Ata kanë…

OpEd / Nga Media -

Shtegu i dhive

Nga Frrok Çupi Ç’tu desh, o njeri, që ndërtove rrugë? Hape male dhe fusha, i shtrove me asfalt, bëre makina luksoze, e rrite shpejtësinë sa t’u morën mendtë. Harxhove shumë…

OpEd / Nga Media -

Një katolik kapet rob

Nga Frrok Çupi Së pari, ai është rob i vetvetes: Emri i përgjysmuar “Sandër” nuk e vë as në fronin e katolikut të Romës, as në atë të të krishterit…

Këndonjësit / Nga Klodiana -

Shteti do të ishte në Rodon

Nga Frrok Çupi A themi e lutemi e falemi “për Europë!”? A bën gara politika kush merr “një hajmali” nga Europa që të fitojë pushtetin në Shqipëri!? A ia mbushën…

OpEd / Nga Media -

Kur na vjen Meta nga stani!

Nga Frrok Çupi Vetëm motivi i titullit të shkrimit është marrë nga kënga e famshme e kënduar prej Tefta Tashkos: “Kur më vjen burri nga stani…, kur më vjen”… ……

Mejtime / Nga 27.al -

Përgjimi është kokaina

Nga Frrok Çupi/ Në të gjithë dejet e shoqërisë ka hyrë ‘kokaina’. Në fakt nuk ka nevojë për ta vënë në thonjëza fjalën ‘kokaina’; përgjimi është marramendja, është pasioni, është…

OpEd / Nga Media -

BE “krihet” në Banja Luka

Nga Frrok Çupi Të “krehurit” ta sjell në mend menjëherë emri i qytetit “Banja” dhe “Luka”, por në fakt nuk është ky thelbi i marrëdhënies së BE me Republika Srpska…

Mejtime / Nga Media -

Dënimi ishte caktuar para gjyqit; kush rebeloi?

Nga Frrok Çupi Pse po “ekzekutohen” pasi gjyqi i shpalli të pafajshëm kryetarin e Gjykatës së Lartë Zaganjori, dhe kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Dedja? Komanda e Ndërkombëtarëve ka kërkuar dënimin…