Fjalë kyçe: Franz Ferdinand

OpEd / Nga Media -

Një katolik kapet rob

Nga Frrok Çupi Së pari, ai është rob i vetvetes: Emri i përgjysmuar “Sandër” nuk e vë as në fronin e katolikut të Romës, as në atë të të krishterit…

OpEd / Nga 27.al -

Përgjimi, si  vrasja në Sarajevë

Nga Frrok Çupi Ka një koincidencë, gati biblike, mes përgjimit që ushtroi policia qeveritare shqiptare dhe milestones (gurëve kilometrikë) në historinë ballkanike të konfliktit. Ky përgjim mund të jetë shkak…