Fjalë kyçe: fotograf

Mejtime / Nga Media -

Kosova dhe ëngjëlli i saj

Nga Luan Rama Yannis Behrakis vdiq. Aparatet dhe fotografitë e tij kanë mbetur tashmë në muzeun kohës dhe të përjetësisë, pasi ky fotograf i «Reuter» fiksoi në celuloid vetë kohën,…