Fjalë kyçe: Filat

Kalitje / Nga 27-shi -

Ja skuadra e futbollit e Filatit

Studiuesi Arben Llalla ka publikuar në rrjetin social foton e skuadrës së futbollit të Filatit në vitin 1931. Llalla jep shpjegimet e mëposhtme: “Ekipi i futbollit i Filatit, Çamëri, 1931….

OpEd / Nga 27.al -

Idiotë të dobishëm

Nga Mesila Doda Kur kryetari i PDIU, Shpëtim Idrizi, deklaronte në Akademinë e Shkencave së Republikës së Shqipërisë se aradhës së “idiotëve të dobishëm” të politikanëve shqiptarë, që i shërbenin…

OpEd / Nga Media -

E donim Shqipërinë, ndaj na përzunë

Nga Shpëtim Idrizi Sarandë, 24 qershor 2016 Të dashur motra e vëllezër, e mbyllëm dhe për këtë vit marshimin fizik për në varrezat monumentale të Kllogjerit. U përpoqëm të përmbushnim…