Fjalë kyçe: festa

Mejtime / Nga Media -

Teatër dhe selfie për festat e fundvitit

Nga Alfons Çupaj Skena ishte gati. Fasada ishte e kuruar. Kameramanët kishin zënë pozicionet, ndërsa njëri prej tyre, së bashku me një fotograf, kishin dalë të prisnin në hyrje të godinës….