Fjalë kyçe: Ermal Meta

Floktore / Nga Media -

Në Eurovizion ishin 4 shqiptarë!

Eurovisioni i këtij viti, u përfol shumë edhe për faktin se në të, merrnin pjesë për të parën herë, tre shqiptarë. Shqipëria, me Eugent Bushpepën, Italia me Ermal Metën dhe…

Floktore / Nga Media -

Shqiponjat gati për fluturim

Eugent Bushpepa dhe Ermal Meta kanë ndërthurur duart për të bërë simbolin më të dashur për shqiptarët, shqiponjën. Atje në Lisbonë, mes etheve të konkurrimit dy djemtë shqiptarë janë bërë…

Floktore / Nga Klodiana -

Ermal Meta poston fotot: Shqiptarët

Pas shqiponjës mes Eugent Bushpepës dhe Eleni Fureiras një tjetër “shqiponjë” është shfaqur në Lisbonë, këtë herë mes Eugent Bushpepës dhe Ermal Metës këngëtarit shqiptarë që përfaqëson Italinë. Ka qenë Ermal Meta…