Fjalë kyçe: erdogan

OpEd / Nga 27.al -

Po bien qeveritë e Ballkanit

Nga Frrok Çupi Aida Dragutin, një zonjë imcake deputete, opozitare, e Kuvendit të Kosovës, e pikasën se shkoi në toilet dhe iu sulën derës, ku hyri. Sa doli, dhjetë a…

Rrokull botës / Nga Rexhina Biba -

Grusht shteti në Turqi

Mediat ndërkombëtare raportojnë se ushtria ka marrë me dhunë pushtetin në Turqi, ka bllokuar totalisht rrjetet sociale dhe internetin, ndërsa në disa lagje ka çarmatosur edhe policinë. Gjithashtu ushtria ka…

Rrokull botës / Nga Xhafa -

Axhenda e vizitës së Ramës në Turqi

Vizita zyrtare e Kryeministrit Edi Rama në Turqi nis sot nga Ankaraja, ku pas nderimeve në Mauzoleumin “Mustafa Kemal Ataturk”, u takua me homologun turk, Yildirim. Kryeministri shqiptar shoqërohet nga…