Fjalë kyçe: erdogan

Këndej rrokull / Nga Media -

Ministri grek: Erdogan, i çmendur

Në vazhdën e retorikave midis Athinës dhe Ankarasë kanë hyrë edhe deklaratat e fundit të ministrit grek të Mbrojtjes. Para gazetareve që mbulojnë zhvillimet në Parlament, Panos Kammenos ka thënë…