Fjalë kyçe: Eposi i kreshnikëve

OpEd / Nga 27.al -

Bandat e Tetovës dhe Edi Rama

Nga Ilir Babaramo Shqiptarët fituan, Ahmeti humbi gjysmën e manekinëve në vitrinën e dyqanit të tij. Dhjetë vjet më parë stafi i hotelit “Aleksandër Palace” i Shkupit u përfshi në…