Fjalë kyçe: enver hoxha

Mejtime / Nga 27.al -

Shansi i fundit i Partisë Demokratike

Nga Erl Kodra Kur baballarët tanë u mundën nga terroristi Enver Hoxha, shumica absolute e shqiptarëve të sotëm nuk ishin në këtë botë. At’kohë, shoqëria shqiptare nuk ishte komuniste, por,…

OpEd / Nga 27.al -

Diktatura

Jemi në dikaturë. Regjimi komunist u rikthye. Nuk quhet Enver Hoxha, as Ramiz Alia, por Edi Rama. Shembja e Teatrit Kombëtar ishte beteja e fundit, të cilën ai fitoi. Përdori…

Mejtime / Nga 27.al -

Ilir Meta dhe Edi Rama

Nga Erl Kodra Përfundimisht, e majta shqiptare është e marrë peng nga dy figurat më kontraverse dhe pa skrupuj që ka nxjerrë politika shqiptare në 30 vite demokraci. Njëri i…