Fjalë kyçe: Enkel Demi

OpEd / Nga 27-shi -

Bleta punëtore në arat me hashash

Nga Enkel Demi Hashashi ka aromë të fortë dhe e tërheq bletën, ndaj ajo e përfshin në prioritetet e saj për pjalmim. Kështu që fillimisht merr rrugën në arat e…

OpEd / Nga 27.al -

Rama-Basha, aleanca e krizës

Nga Enkel Demi Rama zgjodhi të kalojë një ditë të zakonshme pune, duke u marrë me fshatarët e Baldushkut. Lulzim Basha zgjodhi një ditë të thjeshtë pune duke mbajtur një…

OpEd / Nga 27.al -

Në shtëpinë tonë, në Itali

Nga Enkel Demi Piana degli albanesi ose më mirë Hora e Arbëreshëvet gjendet në Siçili. Katundet e shqiptarëve të vjetër janë ngritur edhe në Kalabri e gjetkë, ndërsa në vitet ‘90…

OpEd / Nga 27.al -

LSI, e kapur në çarkun e ngrehur

Nga Enkel Demi Nëse bastvënësit shqiptarë do i kishin dy pare mend në kokë, duhet të nisnin të hidhnin në lojë fatin e qeverisë dhe marrëdhënien e PS-së me LSI-në….

OpEd / Nga 27.al -

Shkullaku i “tregut çam”

Nga Enkel Demi Nuk e di në është Shkullaku apo Bushati autori i neoligjizmit “tregu çam” që po zë shtrat në gazetarinë dhe politikën e dasisë. E kam thënë dhe…