Fjalë kyçe: endri shabani

Mejtime / Nga Media -

“Adopto një pushtetar”

Nga Endri Shabani Jam vërtet i shqetësuar që kryeministri, ministrat, kryetari i bashkisë dhe deputetët deklarojnë të ardhura minimale në llogari bankare. Madje një pjesë e tyre kursejnë edhe lekët e…

Mejtime / Nga Media -

Boll i ratë në qafë popullit

Nga Endri Shabani Boll i ratë në qafë popullit. Në Greqi, Francë apo kudo gjetkë njerëzit nuk protestojnë nga hiçi. Në këto vende ka sindikata funksionale dhe organizata të lidhura…