Fjalë kyçe: emigrantë

Rrokull botës / Nga Media -

Gjermania do emigrantë me shkollë

Pas debateve disa mujore, qeveria gjerman i dha dritën jeshile ligjeve të reja të emigracionit të cilat mbështeten në modelin kanadez e i japin prioritet arsimit, moshës dhe sigurisë financiare….

Rrokull botës / Nga Media -

Emigrantët përçajnë Vjenën e Berlinin

Austria pozicionohet kundër marrëveshjes së arritur natën e të hënës për çështjen e emigrantëve, mes partnerëve të koalicionit qeverisës në Gjermani. Mediat austriake citojnë një deklaratë për shtyp të qeverisë…