Fjalë kyçe: elma doresi

Mejtime / Nga Media -

Plaku im i bukur…

Nga Elma Doresi Ishte një “Udhëtim i bukur”. A mund të të them faleminderit? “Si çdo fillim, ka dhe një mbarim.” “Çdo nisje ka dhe një fund.” “Njërëzit lindin dhe…

Mejtime / Nga Media -

Le t’i duam plehrat

Nga Elma Doresi Plehrat nuk kanë faj, a nuk mendon dhe ti kështu? Askush nuk zgjedh dot në jetë se çfarë duhet të jetë, kështu dhe ato. Dikujt i ra…

Mejtime / Nga Media -

Ti je ferri më i bukur!

Nga Elma Doresi Më mësove se vështirësitë më të mëdhaja mund t’i përballosh kur qëllimi yt final është t’u falësh buzëqeshje dhe kënaqësi shumë njerëzve. Më mësove të eci në…