Fjalë kyçe: El Clasico

Kalitje / Nga 27-shi -

Bisnesi i golit/ MSN vs GGT

Mesi, Suarez, Neimar e përballë tyre Grizman, Grameiro dhe Torres… nesër në 22:00 në “Kamp Nou” MSN kundër GGT. Duket si iniciale korporatash, por në fakt janë inicialet e biznesit…