Fjalë kyçe: edi rama

Mejtime / Nga Media -

Patriotizmi steril i Edi Ramës

Nga Xhildinho Ozuni Kjo javë nisi me një mbledhje të përbashkët të dy qeverive shqiptare, e cila u mbajt në qytetin e Pejës. Shqipëria dhe Kosova firmosën 9 marrëveshje dhe…

Mejtime / Nga admin -

Gomari që bëri patriotin në Pejë

Nga Mehmet Kraja* Para disa ditësh në Pejë ndodhi diçka që nuk kisha dashur të isha bashkëkohës i saj; një gënjeshtër monumentale, e pashembullt dhe e papërsëritshme, e tillë që…