Fjalë kyçe: edi rama

Rrokull Shqipërisë / Nga 27.al -

I fundmi i socialistëve

Nga zëvëndës i kryeministrit komunist, Adil Çarçani tek ministri më i rëndësishëm i qeverisë “Rama”. Karriera e dibranit mes dy sistemeve Mund të quhej edhe i fundmi “komunist” në qeverinë…

Telegrama / Nga Media -

Rama-Meta takim në kryesinë e Kuvendit

Takimi një ditë pas ndryshimeve të papritura në qeveri Kryeministri Rama dhe kryetari i Kuvendit Ilir Meta në takim te kryesia e Kuvendit. Një ditë pas ndryshimeve të papritura në…

Telegrama / Nga Media -

Rama: Ulëm konkurencën e pandershme

Kryeministri viziton një fabrikë tullash ku theksoi se lufta ndaj informalitetit ka rritur forcën e sipërmarrjeve shqiptare Kryeministri Rama vizitoi sot një fabrikë tullash, e kthyer në një prej sipërmarrjeve…