Fjalë kyçe: duhan

OpEd / Nga Media -

Si luenim futboll në fëmininë teme

Nga Ilir Seci Këtyne ditëve të Kampionatit Botnor po kuvendonim me Ditmarin për futbollin…njana temë qiti tjetren e tue kuvendë dolem te fminia jeme… -“A keni luejte futboll në Markaj?”…

Mejtime / Nga Media -

Rinia e shisha-s dhe nargjiles

Nga Kujtim Xhaja Sot dëshiroj të flas për trendin më të ri tek të rinjtë shqiptarë. Nargjila, shisha, hookah, kaljan janë emërtesat e së njëjtës gjë. Bëhet fjalë për mitin…