Fjalë kyçe: drita

Rrokull botës / Nga Media -

Holanda në terr, fiken dritat

Një kabllo nëntokësore e dëmtuar gabimisht nga punëtorët dhe një pjesë e madhe e kryeqytetit në errësirë. Ngjarja ka ndodhur këtë të premte në Amsterdam, ku rreth 28.000 shtëpi në…

Mejtime / Nga Media -

Drama e bredhit jeshil

Nga Artan Fuga Prerja Ishte një bredh gjigand që me format e tij të përkryera dallohej që nga disa kilometra larg. Ngrihej mbi një kodër të lartë ndofta edhe disa…

Rrokull Shqipërisë / Nga 27.al -

Lezha 20 orë pa drita

Nga Ahmet Zani Pjesa më e madhe e qytetit të Lezhës është zhytur në errësirë prej afro 20 orësh. Energjia elektrike është ndërprerë qysh prej mesnatës së shkuar dhe nuk…