Fjalë kyçe: doktori

OpEd / Nga 27.al -

Doktori në pritje të shpalljes armik

Nga Enkel Demi Ka një shprehje që qarkullon nëpër qytet në lidhje me raportet mes Berishës dhe Bashës. Dikush pyet nëse doktori i ka marrë leje Bashës që sulmon qeverinë….

Këndonjësit / Nga 27.al -

Një letër dashurie për Lulin

Nga Enkel Demi Kur Lulit i ikte zëri në tubim ose shkonte në notat e larta të një këngëtari lirik, castrato pati shumë njerëz që nuk e vranë shpresën. Shumë…