Fjalë kyçe: diell

Mejtime / Nga Media -

Privatizimi i Diellit

Nga Artan Fuga Shihni se çfarë i bën administrata publike e pushtetit lokal pasurisë publike. Rrënim, shëmtim, ngushtim, pisllëk. Shihni pastaj sesi mbi këtë rrënim të qëllimshëm, në sytë e…

Mejtime / Nga Media -

Si je?

Nga Anisa Zaçe Jam ulur në tokë e kam mbështetur kokën në mur. Po të mendoj në kurriz. Unë nuk të shoh, e as ti mua, ama të ndjej. Si je? A…

Telegrama / Nga Media -

Kaq e pati shiu, vjen pranvera

Meteorologët parashikojnë rritje të temperaturave gjatë ditës së sotme dhe në vijim. Pas një dimri të tejzgjatur shirat që prej sot do të pakësohen, ndërsa temperaturat do të kenë rritje…

Foto dite / Nga Klodiana -

Një sy gjumë në Tiranën plot diell

Dielli është treguar përherë bujar me Tiranën, por kryeqytetasit ia dinë më tepër vlerën pas disa ditëve me dëborë e shi. Një fillim pranvere paksa dimëror ka bërë që njerëzit të…