Fjalë kyçe: Diasporë

OpEd / Nga 27-shi -

Panda dhe Pandi

Nga Ilir Seci Javës që kaloi, Washington DC u nderue nga vizita e dy specieve të veçanta; Panda dhe Pandi… Panda dhe Pandi janë dy specie te veçanta… Panda asht e veçantë,…

OpEd / Nga 27.al -

Përse ia vlen të votosh PDIU-në?

Nga Arben Llalla PDIU është parti që njihet si grupacioni politik i çamëve, por në të vërtetë kjo parti përfaqëson Çështjet Kombëtare të pazgjidhura siç është Çështja Çame, atë të…