Fjalë kyçe: dhori kule

Telegrama / Nga Rexhina Biba -

Shullazi mbetet në burg

  Emiliano Shullazi ndodhet prapa hekurave për rreth 1 muaj dhe mesa duket do rrijë dhë disa kohë,pasi Gjykata e Lartë nuk ka pranuar kërkesën ku ai kërkonte lirimin nga…

Telegrama / Nga Media -

Rama: Vlerësim për Konin e Kulen

Kryeministri: Nuk u tërhoqën nga gara pavarësisht presionit kriminal, dhanë një mesazh kuptimplotë me vendosmërinë e tyre   Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka vlerësuar rektorin Mynir Koni dhe ish-rektorin…