Fjalë kyçe: de facto

OpEd / Nga 27.al -

Rosat e Robert Cooper-it

Si u bë që njeriu, i cili hartoi marrëveshjen e prillit 2013 dhe e shpalli atë të jetë arritje historike, tani thotë se situata mes Kosovës dhe Serbisë nuk funksionon….

OpEd / Nga 27.al -

Kosovës i duhet një histori!

Nga Ben Andoni Shprehja e cila thotë se Kosovës i duhet një histori e re, duket disi provokative, nëse hiqet nga konteksti kryesor. Realisht, megjithë botimet shumë interesante që kanë…