Fjalë kyçe: bukë

Mejtime / Nga Media -

A ngopemi me bukë?

Nga Bjorn Kamberi Ditëve të fundit vërehet një ngarthim i diskursit publik përqark një varieteje tematikash me rëndësi të qënësishme për trajektoren e vendit, duke përfshirë këtu reflektimin konstruktiv që…

Mejtime / Nga Media -

“Adopto një pushtetar”

Nga Endri Shabani Jam vërtet i shqetësuar që kryeministri, ministrat, kryetari i bashkisë dhe deputetët deklarojnë të ardhura minimale në llogari bankare. Madje një pjesë e tyre kursejnë edhe lekët e…