Fjalë kyçe: Buffon

Kalitje / Nga Media -

Strakosha, pasardhës i Buffonit

Thomas Strakosha është portieri i padiskutueshëm te skuadra italiane e Lazios. Kjo ka bërë që në saje të paraqitjeve të mira me lacialët edhe të merr komplimente pozitive dhe të…