Fjalë kyçe: Brad Pitt

Floktore / Nga Klodiana -

Dieta e Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ka pasur gjithnjë një fizik perfekt. Dhe mesa duket pa shumë lodhje. Aktorja është vlerësuar gjithmonë nga publiku që nga koha e “Friends”, dhe çdo lëvizje e saj…