Fjalë kyçe: Bleta punëtore

OpEd / Nga 27-shi -

Bleta punëtore në arat me hashash

Nga Enkel Demi Hashashi ka aromë të fortë dhe e tërheq bletën, ndaj ajo e përfshin në prioritetet e saj për pjalmim. Kështu që fillimisht merr rrugën në arat e…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Sot e hëngri Altini, nesër unë

Nga Enkel Demi Altinin e njoh prej disa vitesh. Është nga ata sipërmarësit që nuk para shfaqen, të cilët shohin punën e tyre nga mëngjesi në darkë. Ai ka bërë…