Fjalë kyçe: Blendi Klosi

OpEd / Nga 27.al -

LSI, e kapur në çarkun e ngrehur

Nga Enkel Demi Nëse bastvënësit shqiptarë do i kishin dy pare mend në kokë, duhet të nisnin të hidhnin në lojë fatin e qeverisë dhe marrëdhënien e PS-së me LSI-në….