Fjalë kyçe: biznes

Mejtime / Nga Klodiana -

Bamirësia si biznes

Nga Indrit Vokshi Byroja Ekonomike dhe Politike, “bamirësinë” po e kthejnë në solucion për t’i pastruar vetes pisllikun nga fytyra. Po na thonë, shikoni, jemi bamirës, po ndihmojmë. Dhe ketë po e…

OpEd / Nga 27-shi -

Biznesi i pistë i përjashtimeve

Nga Klodian Tomorri Qeveria është çmendur. Ditë për ditë i heq nga nje tullë sistemit fiskal. Një ditë heq taksat e hoteleve për të nxitur turizmin. Nuk kalon një javë…