Fjalë kyçe: Beti Njuma

Mejtime / Nga Media -

Z(b)or në Facebook

Nga Beti Njuma Pas një dite të kaluar në mal, në paqe me veten dhe natyrën, e ku telefonin e kisha hapur veçse për ndonjë mesazh, buzë mbrëmjes hap Facebook-un,…

Duke lexuar një libër / Nga 27.al -

Ismail Kadare: Kosova…

Polemikat e shumta që janë hapur ashtu si kot për kombin kosovar, kanë ngacmuar shqipëruesen Beti Njuma të sjellë pak vargje të Ismail Kadaresë, thua se janë shkruar për sherrnajën që…