Fjalë kyçe: besmir lushaj

Këndej rrokull / Nga 27-shi -

Rumunët në shesh. Organizim popullor

Nga Besmir Lushaj 450 kilometra në këmbë kishte bërë një protestues dhe kishte bindur me qindra të tjerë t’i bashkoheshin. Protestuesit shprehin revoltën ndaj korrupsionit, mungesës së meritokracisë dhe tentativave…

Foto dite / Nga Media -

Arkivolin e Valbonës e kanë gati…

Nga Besmir Lushaj Arkivolin e Valbonës e kanë gati. Më 17 dhjetor nis cikli i marshimit sensibilizues që kulmon me protestën masive dhe jetike të 21 dhjetorit përballë Parlamentit. Me…