Fjalë kyçe: Ben Blushi

OpEd / Nga 27.al -

Në kërkim të një populli për Blushin!

Nga Mero Baze Ben Blushi ka dhënë dorëheqje nga partia që krijoi, i zemëruar me popullin shqiptar, që sipas tij nuk e mbështeti atë dhe idetë opozitare të tij. Është…

OpEd / Nga admin -

Gjithë pushteti sovjetëve!

Nga Arben Llalla Me këtë parrullë erdhën në pushtet komunistët pas Revolucionit të Tetorit në Rusi. Kjo qasje ndaj pushtetit u zhvillua më vonë në të gjitha diktaturat kuqe të…

OpEd / Nga 27.al -

Helmatisja që sheqeros Blushin

Nga Alket Veliu “Marrëdhëniet me Greqinë i keni helmatisur tashmë. Për një parti në koalicion, keni prishur marrëdhëniet me një shtet!” Me këto fjali “brilanti” Blush flirtoi me fqinjin jugor….

OpEd / Nga 27.al -

Ku mbahet peng Ilir Meta?

Nga Enkel Demi Erion Kristo kërkon në faqen e tij që me ndonjë qyfyre të përcaktohet situata politike, të cilën po kalojmë. Erioni ka një shpirt kaq të zhvilluar cinizmi,…