Fjalë kyçe: BE

Mejtime / Nga Media -

(Mos)Ndihma ekonomike

Nga Nebih Bushaj Si vend që po ndërmerr reforma të thella, në të gjitha fushat e jetës, nuk do të mbetej pas as pjesa e ndihmës ekonomike. Aq bukur e…

Telegrama / Nga Media -

KE rekomandon heqjen e vizave për Kosovën

Komisioni Europian rekomandon heqjen e vizave për Kosovën. Dimitris Avramopoulos, Komisioneri Evropian për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë ka deklaruar se Kosova ka arritur progres dhe kriteret për liberalizim vizash…