Fjalë kyçe: bastard

Kalitje / Nga 27-shi -

Ikardi, tani armik publik

Sulmuesi i Interit ka fyer tifozët në autobiografinë e tij dhe këta të fundit nuk e pranojnë më si kapitenin e tyre Mauro Ikardi tashmë është në telashe vërtetë të…