Fjalë kyçe: bakllava

Mejtime / Nga Media -

S’ka si bakllavaja

Nga Edison Ypi E hollë ose e trashë. E madhe ose e vogël. Me pak ose shumë peta. Me miell mulliri ose dyqani. Me vaj ulliri ose me gjalp. E…

Bëfshi qejf / Nga 27-shi -

Një ashure letrare…

Nga Iva Tiço Një mikesha ime, e dashuruar pas Stambollit, më ka thënë gjithmonë, që kur të shkoja atje të mos mbetesha tek bakllavaja turke dhe kunefeja, por të mos…

OpEd / Nga 27.al -

Doktori në pritje të shpalljes armik

Nga Enkel Demi Ka një shprehje që qarkullon nëpër qytet në lidhje me raportet mes Berishës dhe Bashës. Dikush pyet nëse doktori i ka marrë leje Bashës që sulmon qeverinë….