Fjalë kyçe: babale

Mejtime / Nga Media -

Piazzë lartët, që s’merren me Babalen…

Nga Ylli Manjani Propaganda, propagandistët dhe viktimat e propagandës qeveritare përpiqen të ngulin në opinion teorinë se ata që merren me Babalen janë piazzë e ulët. Medemek qeveria që mbron…